fbpx Welkom op onze infodagen voor postgraduate dagprogramma's | EHSAL Management School

Welkom op onze infodagen voor postgraduate dagprogramma's

De laatste infodag voor de postgraduaten die starten in het academiejaar 2022-2023 is voorbij. Graag nog info? Geen probleem: contacteer de programmacoördinator van het postgraduaat waarin je geïnteresseerd bent of neem contact op via emsinfo@emsbrussel.be - tel.: 02/210 13 08. 

 

De infodagen voor de postgraduate dagprogramma’s:

zijn een ideale gelegenheid om cursussen in te kijken en vragen te stellen aan studenten die tijdens het afgelopen academiejaar een postgraduaat volgden.

Je krijgt er meer informatie over de programma-inhoud, het cursusmateriaal, de bedrijfsprojecten, de gastdocenten. Bovendien kunnen de aanwezige studenten jou vertellen over hun ervaringen.

Kortom, je vindt er een antwoord op al je vragen en snuift er de sfeer op van hoe we jou in één bijkomend jaar kunnen klaarstomen voor het bedrijfsleven en je zo je carrière kan starten mét ervaring.

Kan je niet aanwezig zijn op één van onderstaande data op Odisee/KU Leuven Campus Brussel? Contacteer de programmacoördinator van het postgraduaat waarin je geïnteresseerd bent of neem contact op via emsinfo@emsbrussel.be - tel.: 02/210 13 08.

Infodagen voor de postgraduaten academiejaar 2023-2024:

(worden nog bepaald)

Infodagen