fbpx Welkom bij EMS | EHSAL Management School

Welkom bij EMS

Permanente bijscholing is én blijft een absolute topprioriteit voor organisaties en hun medewerkers. Ook in economisch moeilijke tijden.

Wie in onze kennismaatschappij wil standhouden en een competitief voordeel verwerven moet systematisch bijscholen om zijn kennis en competenties te actualiseren, te verdiepen of te verbreden. Kortom, we kunnen niet rond de nuchtere vaststelling dat om relevant te blijven in onze snel evoluerende maatschappij “levenslang leren” een noodzaak is.

Of u nu een ambitieuze - pas afgestudeerde - master bent  op zoek naar een uitdagende praktijkgerichte opleiding die u in korte tijd klaarstoomt voor het bedrijfsleven, of een professional die zoekt naar een gepast studietraject om zijn carrière vleugels te geven, of een bedrijf dat zijn high potentials of kaderleden wil bijscholen:  EHSAL Management School (EMS), een samenwerking tussen KU Leuven en Odisee Hogeschool, is uw opleidingspartner.

Reeds meer dan 2 decennia biedt EMS algemene en gespecialiseerde kennis in verschillende vakgebieden aan het junior en middle management uit de bedrijfswereld en de social-profit sector.

EMS organiseert daartoe een uitgebreid aanbod van postuniversitaire opleidingscycli, postgraduaten, intensieve basiscursussen en kortlopende initiatieven. Stuk voor stuk bieden ze een verantwoord evenwicht tussen theorie en praktijk. Zowel prominente vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, als professoren en onderzoekers van de KU Leuven Campus Brussel en Odisee delen er met u hun ervaring en knowhow.

Een opleiding van EMS maakt het u mogelijk om bij te blijven, te herbronnen,  mee te evolueren en door te groeien. Het bijhorende getuigschrift wordt in co-certificatie bekrachtigd door de KU Leuven en door Odisee. Een absolute meerwaarde. 

Geef zelf vorm aan uw toekomst!

Prof. Jo Van den Bossche
Directeur EHSAL Management School (EMS)

Jo Van den Bossche