fbpx Welkom bij EHSAL Management School (EMS) | EHSAL Management School

Welkom bij EHSAL Management School (EMS)

Wie in onze kennismaatschappij wil standhouden en een competitief voordeel verwerven, -  als organisatie of als individu -, moet systematisch bijscholen om haar/zijn kennis en competenties te actualiseren, te verdiepen of te verbreden. Kortom, we kunnen niet rond de nuchtere vaststelling dat om relevant te blijven in onze snel evoluerende maatschappij “levenslang leren” een noodzaak is.

Of u nu een ambitieuze recent afgestudeerde bachelor of master bent op zoek naar een grondige  praktijk- en ervaringsgerichte specialisatieopleiding, of een professional die zoekt naar een gepast studietraject om zijn carrière vleugels te geven, of een bedrijf dat zijn ‘high potentials’ en kaderleden wil bijscholen: EHSAL Management School (EMS) is uw opleidingspartner.

Reeds meer dan 30 jaar bieden wij gespecialiseerde kennis in verschillende vakgebieden aan het junior en middle management uit de bedrijfswereld en de social profit-sector. 

EHSAL Management School (EMS) is een samenwerking tussen KU Leuven en Odisee Hogeschool. Daardoor bieden wij u “the best of both worlds”. Onze opleidingstrajecten zijn academisch gefundeerd, maar gericht op de praktijk. Zowel prominente vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, als professoren en onderzoekers van KU Leuven en Odisee Hogeschool delen er met u hun ervaring en knowhow. En onze getuigschriften genieten van een waardevolle co-certificatie door onze beide ‘founding fathers’.

Een opleiding van EMS maakt het u mogelijk om bij te blijven, te herbronnen, mee te evolueren en te groeien. Zo geeft u zelf vorm aan uw toekomst!

Prof. Jo Van den Bossche
Directeur EHSAL Management School
 

Jo Van den Bossche