fbpx Waarom een postgraduaat volgen bij EMS? | EHSAL Management School

Waarom een postgraduaat volgen bij EMS?

Een EMS-postgraduaat legt de nadruk op concrete (groeps)opdrachten en zeer actuele projecten. Om de cases zo reëel mogelijk te maken wordt er samengewerkt met bekende bedrijven. Voor het uitvoeren van de opdrachten krijg je coaching van toonaangevende experts uit het vakgebied. Tijdens een groepsopdracht werk je samen met medestudenten afkomstig uit diverse vooropleidingen. Hierdoor krijg je een interessante kruisbestuiving bij het uitwerken van de cases.

In duaal digitaal of in duaal HR gaat het om unieke opleidingen met werkplekleren in het hoger onderwijs. Hier kies je 'echt' voor 'leren-on-the-job'

Een postgraduaat is dus in de eerste plaats een “doe”programma dat de nadruk legt op het doen en het kunnen toepassen.

Stages maken geen deel uit van de opleiding. Maar als je vrijwillig een stage wil lopen, dan kan dat onder bepaalde voorwaarden met de hulp van EMS.

Zo start je je carrière mét ervaring.

Studenten combineren ook vaak een postgraduaat van EMS met hun bachelor/masterproef of met enkele vakken die ze nog moeten afleggen uit een vorige opleiding.  Mits een goede planning is dit zeker haalbaar, vooral ook omdat er tijdens het tweede semester van het postgraduaat minder colleges zijn.

 'Een postgraduaat volgen bij EMS'

Samengevat, de troeven van een EMS-postgraduaat zijn:

  • docenten uit de bedrijfswereld
  • bedrijfsgerichte inhoud en aanpak
  • heterogene groep deelnemers
  • een succesvolle start op de arbeidsmarkt.
the offer you can't refuse