fbpx Ralf Caers | EHSAL Management School

Ralf Caers

Professor HRM KU Leuven Campus Brussel

Ralf Caers is doctor in de Toegepaste Economische Wetenschappen en is sinds 2007 actief als professor aan de KULeuven Campus Brussel. Hij doceert er de vakken Human Resource Management, Personeel & Organisatie, Leiderschap & People Management, International HRM en Leading Multinational Enterprises aan studenten Handelswetenschappen en aan de Engelstalige richtingen Bachelor of Business Administration (BBA) en Master In Business and Economics Management (MIBEM). 

Hij is tevens gastdocent HRM aan de Université Saint Louis en aan de EHSAL Management School (EMS). 

Bij EMS doceert Ralf sinds 2011 zowel in het avond- als het dagprogramma HRM en is hij lid van de opleidingscommissies voor deze programma’s. Hij zetelt ook in de examenjury voor het avondprogramma HRM.

Ralf is auteur van de boeken ‘HRM In Essentie’ (7e editie, Nederlandstalig) en 'HRM Basics' (3e editie, Engelstalig), en van het populaire boek ‘Aan het roer van NV Mezelf – Maak jezelf weerbaar tegen stress, frustratie en burn-out’ (Standaard Uitgeverij). 
Hij schrijft de column ‘Het Kleiner Geheel’ voor HRMagazine en is zaakvoerder van de coachingpraktijk Passiemento. 

Dankzij deze academische en professionele insteek is Ralf een veelgevraagd spreker in de bedrijfswereld en biedt hij vaak duiding in de media.
 

 

Ralf Caers, gastdocent