fbpx Postgraduaat Humanresourcesmanagement - avondopleiding | EHSAL Management School

Postgraduaat Humanresourcesmanagement - avondopleiding

Doel en verantwoording

Mensen maken het verschil. Zij zijn het échte competitieve voordeel van uw organisatie en een erg belangrijke groeifactor. In toenemende mate beklemtonen moderne organisaties dan ook de strategische waarde van Human Resources Management, dat veel méér is dan het klassieke personeelsbeleid of -beheer. Het programma HRM biedt u een coherente en praktijkgerichte basisopleiding die u laat kennismaken met de fundamentele aspecten van het moderne personeelsbeleid. Het unieke langlopende programma reikt u solide en wetenschappelijk verantwoorde referentiekaders aan voor de dagelijkse praktijk. Tegelijk krijgt u concrete en praktische informatie over de zeer ruim vertakte aspecten van een kwalitatief hoogstaand personeelsbeleid. Bijna alle docenten hebben een ruime HR-praktijkervaring in toonaangevende organisaties. Tijdens de interactieve colleges maakt u persoonlijke evaluaties en hebt u ruimschoots de mogelijkheid om praktijkstudies en oefeningen te doen.

Het bewust doormaken van een eigen leerproces inzake HRM is de belangrijkste doelstelling van het programma. Na het programma kan u met de aangeleerde HR-concepten en referentiekaders uw eigen situatie analyseren en deze analyse vertalen in actiescenario’s.

Doelgroep

Het programma richt zich tot alle hoger gediplomeerden (masters of professionele bachelors en gegradueerden met relevante werkervaring) die ervaren dat een basisopleiding HRM belangrijk is – of wordt – voor het efficiënt uitoefenen van hun job, ongeacht de functie die ze in de organisatie bekleden.