fbpx Postgraduaat Business management | EHSAL Management School

Postgraduaat Business management

In deze opleiding bedrijfsmanagement willen we recent afgestudeerde bachelors en/of masters voorbereiden op de bedrijfsvoering in een gedigitaliseerde wereld.

Tijdens deze business management opleiding dompelen we jou onder in de bedrijfseconomische wetenschap op een zeer praktijkgerichte wijze. Hoewel het programma een ‘klassieke’ opbouw kent, noodzakelijk voor een goed begrip van bedrijfsmanagement, ligt de focus van deze opleiding ondernemen op de digitale economie. De bedrijfsvoering wijzigt hierdoor immers volledig. De klant staat meer dan ooit centraal en globalisering is een feit. De beschikbare technologieën creatief en optimaal inzetten is een boeiende en continue uitdaging waar iedere onderneming voor staat.

De theorie wordt door de vakdocenten verduidelijkt aan de hand van inspirerende voorbeelden van ondernemingen die de digitalisering met succes toepassen, of … nét niet.

Bedrijfsprojecten waarbij studenten, in team en gecoacht door praktijkdocenten, een adequaat antwoord bieden op concrete marketing, operationele en financiële vragen van een bedrijf of organisatie, laten studenten toe om de theorie te verankeren in beklijvende praktijkkennis en om relevante bedrijfservaring op te doen.

Wat zal je leren?

Alle aspecten van business management komen in dit postgraduaat aan bod. De opgedane kennis pas je toe tijdens de bedrijfsprojecten.

​Bekijk het volledige programma-overzicht.

 

Ontdek alles over de opleiding op de infodag van 22 juni 2024.

Kom naar de infodag

Geraak je er toch niet? Geen probleem. Contacteer programmacoördinator Brigitte en zij plant samen met jou een Teamsmeeting in.

 

Laat je overtuigen door alumni

"Ik heb lang getwijfeld tussen een aantal marketinggerichte Postgraduaten, maar toen ik op de infodag uitleg hoorde over het Postgraduaat Digitaal business management, was de keuze snel gemaakt. Het is een nieuwe opleiding die helemaal aansluit bij de noden van de arbeidsmarkt. In deze opleiding maak je kennis met business management in de gedigitaliseerde wereld van vandaag. Zowel het economische als het digitale komen aan bod en dat maakt dit postgraduaat uitdagend en afwisselend!"

Ellen Decoster

"Een grote troef van het postgraduaat zijn de lessen van gastdocenten uit elk specifiek vak. Zij delen hun ervaring en kennis met voorbeelden uit de praktijk, wat het extra boeiend maakt.
Doorheen het jaar kregen we de kans om mee te werken aan vier uiteenlopende bedrijfsprojecten waarbij we gecoacht werden door ervaren professionals. Op die manier leerden we beter samenwerken en zetten we onze eerste stappen in het bedrijfsleven."

Lara Lenaers