fbpx Persoonlijk Vermogensbeheer | EHSAL Management School

Persoonlijk Vermogensbeheer

Doel en verantwoording

Inflatie, ingrepen vanwege centrale bankiers en de economische gevolgen van conflicten zorgen voor veel onzekerheid en volatiliteit op de financiële markten.
Door de moeilijke marktomstandigheden en het toenemend aanbod van nieuwe producten is het opvolgen van portefeuilles een hachelijke en tijdrovende bezigheid geworden. Beleggers, zowel institutionelen als particulieren, stellen tegelijk hoge eisen qua rendement en risicobeheersing. Zonder een gedegen kennis inzake beleggingsleer en vermogensbeheer redt men het niet.

Met het programma Persoonlijk Vermogensbeheer willen we tegemoetkomen aan deze behoefte.  In deze opleiding krijgt u de fundamenten, de analysetechnieken, financiële instrumenten en basisconcepten van portefeuillebeheer aangereikt. Telkens is het de bedoeling concrete kennis en inzichten ter beschikking te stellen die meteen bruikbaar zullen zijn voor de dagdagelijkse praktijk. 

Het programma Persoonlijk Vermogensbeheer maakt deel uit van het postgraduaat Finance en is erkend door ITAA en de FSMA in het kader van de permanente vorming.

 

Doelgroep


Het programma Persoonlijk vermogensbeheer richt zich tot al wie geïnteresseerd is in het evalueren en het waarderen van roerende beleggingen en daarover een grondige kennis wil opbouwen of verder uitbreiden. 
Dus zowel voor gemotiveerde privé beleggers die nood hebben aan praktische kennis om een evenwichtige portefeuille samen te stellen, afgestemd op hun behoeften, als uiteraard ook voor professionals die betrokken zijn bij vermogensbeheer en beleggingsadvies.

INFODAGEN - OPEN DAYS
Schrijf je in: