fbpx Paul Gins | EHSAL Management School

Paul Gins

Owner @ Compugraphics

Paul Gins is van opleiding licentiaat in de Nautische Wetenschappen en Nautisch Expert bij het ontwerp en bouw van zeeschepen. Hij vaarde als Kapitein ter lange omvaart en hij was Zeeloods ‘Antwerpen en Scheldemonden’. 

Dankzij die periode leerde hij de internationale financiële en economische ideeën en ontwikkelde hij nautische- en beladingssoftware voor de rederijen CMB en Exmar.

Na 13 jaar lange omvaart was hij de oprichter van het financiële bedrijf CompuGraphics. CompuGraphics nv is gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van software en data voor technische analyse, fundamentele analyse en portefeuillebeheer. Het bedrijf beschikt o.a. over een gigantische databank met up-to-date-historieken van 4 miljoen aandelen World Wide.

Paul Gins is auteur van het boek “Technische Analyse met Vlam22 Pro” en het boek “Verhoog uw rendement met Technische Analyse”. Hij is een veel gevraagde spreker op evenementen en financiële beurzen in binnen- en buitenland.  Hij is columnist voor Debelegger.nl, Beursduivel.be en hij schrijft voor het magazine 'Gids voor de Beste Belegger' van de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB).

Paul Gins, gastdocent