fbpx Over EMS | EHSAL Management School

Over EMS

EHSAL Management School (EMS)

EHSAL Management School (EMS) is een samenwerking tussen de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen (FEB) van de KU Leuven en Odisee Hogeschool. Dit betekent o.m. dat de opleidingen worden aangestuurd vanuit een stuurgroep met vertegenwoordigers van KU Leuven en Odisee en dat opleidingen genieten van een waardevolle co-certificering.

Wat startte in 1988 vanuit het “Topprogramma Accountancy” is ondertussen uitgegroeid tot een van de leidinggevende business schools in Vlaanderen, met een ruim, gevarieerd en kwaliteitsvol aanbod van kort- en langlopende opleidingstrajecten. Deze richten zich  zowel naar professionals uit het bedrijfsleven en uit de social-profit sector (executive education), als naar pas afgestudeerde bachelors en masters die hun basisdiploma willen aanvullen met een praktijkgerichte specialisatieopleiding (postgraduate dagprogramma’s).

De opleidingen van EMS genieten een sterke reputatie in de markt en bieden steeds een verantwoord evenwicht tussen theorie en praktijk, samen met een opmerkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Bijgaand vindt u meer info over de missie van EMS.

Hermesgebouw