fbpx Nour-Saïd Sebaoui | EHSAL Management School

Nour-Saïd Sebaoui

Toen ik was afgestudeerd in KMO-Management wilde ik mij verder verdiepen in marketing.  Omdat de wereld meer digitaal wordt, heb ik gekozen voor digitale marketing & communicatie aan EHSAL Management School.

Ik ben zeer tevreden dat ik voor dit postgraduaat heb gekozen. Waarom? Nu weet ik hoe ik een succesvolle social media campagne kan opstarten, hoe ik bedrijven kan helpen om hoger te staan in de zoekresultaten zoals Google…
De verschillende (praktische) vakken hebben mij geleerd hoe ik een digitaal marketingplan kan opstellen en uitvoeren. Dankzij deze kennis heb ik al enkele bedrijven kunnen helpen om meer klanten te realiseren. Maar dat niet alleen, dankzij deze richting heb ik geleerd dat het niet alleen maar draait om marketing. Ook het design van je product of dienst is uitermate belangrijk om klanten de beste ervaring te kunnen geven. Eenmaal we de theorie hadden gekregen, mochten we dit in de praktijk toepassen voor echte bedrijven, zowel grote als kleine.


Nog niet overtuigd van deze richting? Zoek me op, op social media, en ik vertel je graag mijn avontuur bij dit postgraduaat!

Nour-Saïd Sebaoui, Postgraduaat Digitale marketing en communicatie 2017-2018