fbpx Nieuwsoverzicht | EHSAL Management School

Uit de evaluaties van de jongste jaren van het succesvolle postgraduaat Digitale marketing en communicatie blijkt dat studenten meer en vooral effectiever leren door het werkplekleren. De EMS-gastdocenten uit de praktijk stelden vast dat de studenten door de vertaling van de leerstof in acties op de werkplek, meer en vooral gerichtere, vragen stellen. De studententevredenheid (NPS-score)  schoot nog hoger dankzij “Duaal digitaal”.

Bij de update van onze managementprogramma’s voor professionals hebben wij geanticipeerd op de toekomstige Europese wetgeving inzake  microcredentials.

 

De coronamaatregelen zijn fel versoepeld in België. We gaan uit van een situatie die zal gelden voor het verdere verloop van het tweede semester van het huidige academiejaar 21-22, al moeten we uiteraard altijd een slag om de arm houden.

Je hoeft op onze hogeschool geen mondmasker meer te dragen. We volgen hiermee de nationale richtlijnen.  

Manou Doutrepont, gastdocent EMS, schreef reeds enkele werken over collectieve arbeidsverhoudingen. Op 15 maart 2022 verscheen zijn jongste boek: 'Survivalgids van het ondernemingsoverleg'.

Dit managementboek richt zich tot de bedrijfsleider die het ondernemingsoverleg wilt bijsturen. U krijgt zicht op hoe het sociaal overleg in elkaar zit.

Meer weten over onze opleidingen? 

Kom dan zeker naar één van onze infodagen over:

  kort- en langlopende managementopleidingen:

      - op campus Brussel: zaterdagen 25 juni en 3 september 2022

Welkom op onze infodagen!

Op donderdag 28 april, maandag 27 juni of dinsdag 6 september 2022 kan u aansluiten bij één of meerdere Teamsmeetings naar keuze. Onze programmacoördinatoren stellen er u graag onze opleidingen voor, en voorzien tijd voor het beantwoorden van uw vragen.