fbpx Missie | EHSAL Management School

Missie

EHSAL Management School (EMS) biedt de permanente vorming op het vlak van de bedrijfswetenschappen en ook managementvorming voor de social profit-sector. EMS wil inzetten op een leven lang leren door het ontwikkelen en aanbieden van unieke navormingstrajecten onder de vorm van programma’s met open inschrijving.

EMS streeft naar een ruim en gevarieerd aanbod van lang- en kortlopende kalenderopleidingen dat zo veel mogelijk aspecten van de bedrijfsvoering behelst. De opleidingen richten zich tot hoger geschoolden die actief zijn in het bedrijfsleven of in social profit-organisaties. 

Tevens biedt EMS een aantal unieke praktijkgerichte postgraduate dagprogramma’s aan voor pas afgestudeerden (bachelor/master) met een focus op verdieping (specialisatie in een vakgebied) of op verbreding (uitbreiden van kennisdomeinen). Telkens met actieve ervaringsopbouw via ‘learning by doing’ als concept.  

Als pionier speelt EHSAL Management School (EMS) met haar opleidingstrajecten steeds in op nieuwe en veranderende vormingsnoden van het werkveld.

De gastdocenten worden gekozen uit vooraanstaande academici en bekwame vakspecialisten uit het bedrijfsleven.

Sleutelwoorden bij EMS zijn: businessoriëntatie of praktische relevantie, academische fundering, actualiteitswaarde, hoogstaande didactische invulling en kwaliteitsvolle dienstverlening. EMS wil een center of excellence zijn. Daartoe voert ze een actieve politiek op het vlak van kwaliteitszorg.

teamwork