fbpx Missie | EHSAL Management School

Missie

EMS verzorgt in het verlengde van de onderwijsopdracht van Odisee en van de KU Leuven Campus Brussel, de permanente vorming op het vlak van de bedrijfswetenschappen, en ook de managementvorming voor de social-profitsector.
EMS wil voor het bedrijfsleven unieke navormingsactiviteiten ontwikkelen en aanbieden onder de vorm van programma’s met open inschrijving.

EMS streeft naar een ruim en gevarieerd aanbod van lang- en kortlopende kalenderopleidingen, die open staan voor een breed publiek en samen zoveel mogelijk aspecten van de bedrijfsvoering omvatten. De programma’s richten zich tot hoger geschoolden die actief zijn in het bedrijfsleven of in social-profit organisaties. Zij spelen in op de nieuwe en veranderende vormingsnoden van het veld.
Tevens biedt EMS een aantal praktijkgerichte postgraduate dagprogramma’s aan voor pas afgestudeerden (bachelor/master).

De gastdocenten worden gekozen uit vooraanstaande academici en bekwame vakspecialisten uit het bedrijfsleven.

Sleutelwoorden bij EMS zijn: businessoriëntatie of praktische relevantie, academische en didactische verantwoording, actualiteitswaarde en kwaliteitsvolle dienstverlening.
EMS wil een center of excellence zijn. Daartoe voert ze een actieve politiek op het vlak van kwaliteitszorg.

De realisatie van deze opdracht impliceert een hoge betrokkenheid van personeel en gastdocenten van EMS. Van hen wordt dan ook een wezenlijk engagement, teamgeest en loyauteit gevraagd.

teamwork