fbpx Lize Vliegen | EHSAL Management School

Lize Vliegen

Lize Vliegen

Het postgraduaat Digitale marketing en communicatie, een combinatie van kennis én contacten

Lize Vliegen studeerde in 2014 af aan EMS (EHSAL Management School) Brussel, in het postgraduaat Digitale marketing en communicatie. Volgens haar zijn de gastdocenten de grootste troef van het postgraduaat.

“De EMS gastdocenten delen hun kennis en passie met tastbare voorbeelden en met best practices. Zij gidsten ons doorheen de wondere wereld van digitale marketing en communicatie. Zo kon ik me de kennis eigen maken die ik vandaag nog altijd gebruik.
Bovendien heb ik mijn eerste job te danken aan een introductie van Lieven Van Nieuwenhuyze (EMS gastdocent en momenteel Corporate E-recruitment Expert bij de ParkLane Insight Group – Trifinance). Als e-recruitment consultant bij Corporate USG People legde ik een Young Potentials Traject af en gebruikte ik sociale media om de instroom van kandidaten, specifiek voor ingenieurs, te verhogen”.


Momenteel werkt Lize als Innovative Marketing expert bij Duval Union Consulting, samen met de founding partners Carole Lamarque en Frederic Vanderheyde. Haar huidige werkgever leerde ze kennen tijdens het Postgraduaat Digitale marketing en communicatie, dankzij een vrijwillige studiestage.

“Elke dag mag ik me bezig houden met marketing en innovatie. We ondersteunen klanten zoals Microsoft, Lotus Bakeries, JDE Douwe Egberts, SCAPA, SprintPack, Connective.be met de meest innovatieve marketingplannen. Dit doen we door het huidige marketingplan te verscherpen of een geïntegreerd marketingplan op te stellen. We delen hierbij onze uitgebreide kennis en gaan samen met de klant in zee om zo tot het beste resultaat te komen.”

Afsluitend merkt Lize dan ook terecht op dat EMS tot nu toe de rode draad is geweest in haar carrière.

“Daarom raad ik andere marketeers in wording zeker aan om het postgraduaat Digitale marketing en communicatie te overwegen én dezelfde kansen te grijpen. Het EMS-traject bracht me dichter bij de professionele realiteit, waardoor ik dadelijk aan de slag kon en sneller inzetbaar was voor mijn werkgever.”