fbpx Ligging Odisee/KU Leuven campus Brussel | EHSAL Management School

Ligging Odisee/KU Leuven campus Brussel

Adres:
Odisee/KU Leuven Campus Brussel
Stormstraat 2
1000 Brussel

Wegbeschrijving

Als u met de trein komt:

Station: Brussel Centraal
Neem de hoofduitgang (tegenover het hotelcomplex Hilton) en ga rechtsaf de Keizerinlaan op (deze straat gaat over in de Berlaimontlaan). U blijft volgen tot u aan de tweede lichten op uw rechterkant de St.- Goedele kathedraal ziet. Aan deze tweede lichten slaat u linksaf de straat in die zich 'tegenover' de kathedraal bevindt: dit is de Stormstraat. Campus Brussel bevindt zich aan uw rechterzijde. De hoofdingang van Campus Brussel bevindt zich op nummer 2.

Als u met de wagen komt:

Vanuit Antwerpen/Breda (Nederland):
Vanuit Antwerpen volgt u de E19 richting Brussel. Op de ring van Brussel volgt u richting Luik, u neemt de snelweg E40 Brussel/Luik maar kiest onmiddellijk richting Brussel. U neemt de tunnel richting Centre/Centrum.* Op het grote Schumanplein (aan gebouwen Europese Commissie) neemt u de tweede afrit rechts. U bent nu in de Wetstraat (vijfbaansweg). Blijf steeds het midden aanhouden (enkele opeenvolgende lichten). Aan de kruising met de kleine ring (brede laan met twee rijrichtingen) gaat u rechtdoor richting centrum. Ook aan de volgende lichten (aan uw linkerzijde ligt het Warandepark) kiest u rechtdoor. Na de tweede lichten gaat u rechtsaf en draait u 90° mee rond de Sint-Goedelekathedraal. U kiest voor de eerste straat links. Aan de lichten gaat u rechtdoor. Nu bent u in de Stormstraat. Campus Brussel bevindt zich aan uw rechterzijde.


Vanuit Leuven/Luik (Duitsland):
U rijdt op de E40 richting Brussel Centrum. U neemt de tunnel richting Centre/Centrum. Zie verder bij 1*.
Vanuit Gent/Oostende/Londen (Groot-Brittannië)
Neem in Oostende de snelweg E40 richting Brussel. Aan het einde van de snelweg kiest u rechtdoor richting Centre/Centrum. U neemt de tunnel van de kleine ring (voor u ziet u de basiliek van Koekelberg). In de tunnel neemt u de afrit Rogier. Aan de tweede lichten slaat u rechtsaf (tegenover een bijzonder architecturaal glazen kantoorgebouw). U volgt de Emile Jacqmainlaan tot op het De Brouckèreplein. Aan de lichten op het plein gaat u linksaf. U volgt de Bisschopsstraat omhoog en neemt de tweede straat links. Voor u ziet u de campus Brussel.

Vanuit Bergen/Charleroi (Frankrijk)
Neem de E19 richting Brussel. Neem in Brussel de ring in oostelijke richting naar E411 toe, de snelweg naar Namen. Neem vervolgens de E40 Brussel-Luik richting Brussel. U neemt de tunnel richting Centre/Centrum. Zie verder bij 1*.

Vanuit Zaventem-luchthaven
U neemt in de luchthaven de trein richting Brussel centrum. U verlaat de trein in Brussel-Centraal. Daar bent u op wandelafstand van campus Brussel. In station Brussel-Centraal. Neem de hoofduitgang (tegenover het hotelcomplex The Hilton) en ga rechtsaf de Keizerinlaan op (deze straat gaat over in de Berlaimontlaan). U blijft volgen tot u aan de tweede lichten op uw rechterkant de St. Goedelekathedraal ziet. Aan deze tweede lichten slaat u linksaf de straat in die zich tegenover de kathedraal bevindt: dit is de Stormstraat. Onze gebouwen bevinden zich aan uw rechterzijde. De hoofdingang van campus Brussel bevindt zich op nummer 2. Reken op een reistijd van 20 à 25 minuten. Vanuit Zaventem-luchthaven kunt u tevens met een taxi snel richting centrum rijden. Neem steeds een taxi met een officieel insigne. Reken op een reistijd van 15 à 20 minuten.

Uw wagen kan u desgewenst parkeren in nabijliggende betaalparkings:

1. Parking "City" open tot 23 uur
2. Parking "Grote Markt" open 24 op 24 uur, ingang tegenover Centraal Station
3. Parking " Muntplein" open 24 op 24 uur
4. Parking "Schildknaap" open 24 op 24 uur
5. Parking "Brouckereplein" open tot 01 uur