fbpx Johan Lyssens | EHSAL Management School

Johan Lyssens

Managing Director, PICALI

Johan Lyssens is Consultant en Finance trainer, met focus op “Strategic finance for managers”,   banking en credit policy, capital budgeting en financial analyse.

Hij was docent in Financial Management te Antwerpen (Lessius Hogeschool) (tot 2002) en thans doceert hij in Hasselt (Xios).  Hij heeft samengewerkt met Management Centre Europe als Finance trainer. Sedert 2005 is hij zaakvoerder van zijn eigen training and consultancy bedrijf. Hij verzorgt trainingen voor o.a: IFBD, GEA GROUP, Nokia,  Mc Bride, Vandemoortele, Ewals Cargo, Johnson Controls, VITO, USG, Hansen Transmissions,  Mohawk-Unilin,  IGGESUND, Atradius, B-Post, …

Zijn carriëre startte Johan Lyssens bij Bank Van Breda in kredietverlening waarna hij verantwoordelijk was voor de leasingactiviteiten. In 1994 werd hij lid van het directiecomité  verantwoordelijk voor o.a. betalingsverkeer, accounting, stafdiensten en  ICT. In 2004 werd hij lid van het directiecomité en gedelegeerd bestuurder van Delta Lloyd Bank België verantwoordelijk voor o.a. kredietverlening en ICT.

gastdocent Johan Lyssens