fbpx Hermina Van Coillie | EHSAL Management School

Hermina Van Coillie

Motivation expert & Senior consultant Flourish

Dr. Hermina Van Coillie is motivatie-expert, senior consultant en zaakvoerder bij Flourish.

 

Ze begeleidt al jaren teams, leidinggevenden en organisaties, en brengt hen, dankzij de basisprincipes van ZDT en verbindende communicatie, naar hun optimaal niveau van functioneren. Niet alleen de medewerkers en leidinggevenden bloeien hierdoor open, maar ook de organisaties en hun klanten plukken de vruchten van haar aanpak.
 

Hermina Van Coillie doctoreerde in 2004 aan de KU Leuven (Kwantitatieve en Persoonlijkheid Psychologie) en werkte nog twee jaar als postdoctoraal onderzoeker aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, waar haar focus lag op individuele verschillen in de beleving van emoties.
 

Ze werkte veertien jaar als onderzoeksexpert in het Securex studiecentrum, waar ze tal van white papers, rapporten, persberichten en wetenschappelijke artikels schreef en vaak opdook in de nationale en regionale pers.

Haar onderzoeksthema’s zijn vergrijzing en langer werken, burn-out, welzijn, mobiliteit, flexibiliteit, tijds- en plaatsonafhankelijk werken, werkverslaving, work-life-balance, verloning en leiderschap. Telkens legt ze de link met ZDT.
 

Ze is een veelgevraagd spreekster en geeft vaak lezingen, workshops, gastcolleges en masterclasses over haar onderzoeksthema’s. Ze zetelt in de Raad der Wijzen van het ESF, is lid van het Leuvense Mindfulness centrum, adviseert bij Peace For Talent en doceert naast EMS ook in verschillende HRM-postgraduaatopleidingen, zoals HOGENT en Arteveldehogeschool.

Gastdocente Hermina Van Coillie