fbpx Getuigenissen | EHSAL Management School

Getuigenissen

Jolien Hoekman

Jolien Hoekman

Om als accountant een nog verregaandere adviesverlening te kunnen aanbieden, zocht ik een opleiding die een breed aanbod biedt gaande van investeringsbeslissingen over financieringsstructuur tot waardebepalingen van ondernemingen. Het programma van Corporate Finance voldeed aan alle criteria.

Een gezonde mix van theorie en praktijk zorgde voor boeiende donderdagavonden met enthousiaste sprekers die kunnen terugvallen op een enorme bagage aan kennis en praktijkervaring. Door het enthousiasme en de vlotte aanspreekbaarheid van de lesgevers ontstond een fijne dynamiek tijdens de lessen.


De speciale topics van het tweede semester (M&A, treasury en risk, fiscale aspecten, …) brachten waardevolle inzichten en versterken onze basis als adviesverlener. Verder komen ook de praktijkopdrachten de latere toepassing van de leerstof in het werkveld sterk ten goede.

Ondanks de bijzondere tijden waarin fysieke lessen tot een minimum herleid dienden te worden, was de cursus uitstekend georganiseerd. De raadpleegbare opnames van zowel de fysieke als de online lessen zijn tevens een grote meerwaarde.


Jolien Hoekman, Auditor Fusies en overnames - Specialist digitale transformatie Certifisc BV / 2020-2021

Alexander Tolpe

Alexander Tolpe

Als zakenadvocaat zocht ik een opleiding om mijn financiële kennis aan te scherpen. Het executive programma Corporate Finance voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het is een allesomvattende basisopleiding waarin alle aspecten van het financieel beleid aan bod komen. Ook de speciale modules zijn zeer interessant. 
Het cursusmateriaal is diepgaand en er wordt een zeer goede balans gevonden tussen theorie en praktijk. Ik heb persoonlijk zeer veel geleerd uit de praktijkopdrachten en workshops, waarbij verschillende theoretische inzichten dienen te worden geïntegreerd en toegepast. De opdrachten leunen perfect aan bij zaken waar financiële professionals op dagdagelijkse basis mee worden geconfronteerd. 
De omkadering en organisatie van het programma zijn uitstekend. Eén lesmoment per week is geschikt voor professionals met een soms drukke agenda. Alle lessen worden ingeleid en de proffen zijn zeer geëngageerd en toegankelijk. De pauzes zijn bovendien een geschikt moment om bij een hapje en een drankje te netwerken.
Kortom: een absolute aanrader die ongetwijfeld vruchten zal afwerpen!

 

Alexander Tolpe, Associate corporate/M&A / 2019-2020