fbpx Evi Thonnon | EHSAL Management School

Evi Thonnon

Commercieel Manager RiseSmart

Met meer dan 15 jaren ervaring in HR materies, kan Evi terugvallen op een brede kennis en expertise binnen dit domein.  Evi is als Commercieel Manager bij RiseSmart het klankbord voor organisaties die willen werken rond het ontwikkelen van talenten opdat deze elke dag opnieuw de beste versie van zichzelf kunnen zijn!

Als inspirator en motivator van een team van business partners past ze dit zelf dagelijks toe. Door haar brede kennis op vlak van loopbaanmanagement en talent management oplossingen, speelt ze gemakkelijk in op specifieke situaties en ontwikkelingsdomeinen binnen organisaties.

Evi begeleidt organisaties doorheen complexe denkoefeningen: van opzet tot uitvoering en evaluatie - waarbij het individu steeds centraal staat - en dit in het kader van herstructureringen, collectieve ontslagen en tewerkstellingscellen. Wat Evi als HR professional typeert is haar passie voor haar vakgebied, haar gedrevenheid, haar resultaatgericht denken en handelen waardoor ze organisaties enthousiasmeert en adviseert.

“Passion is her differentiator” 
 

Gastdocent Evi Thonnon