fbpx Eline De Haas | EHSAL Management School

Eline De Haas

Eline De Haas

Mijn bachelor communicatiemanagement heeft echt mijn liefde voor marketing aangewakkerd. Het was een hele leuke richting waarbij we van heel veel mochten proeven. Alleen was dat ook een beetje het nadeel. Het bleef bij proeven. Ik had bijvoorbeeld geleerd dat SEO en SEA bestaan, maar niet hoe je hieraan werkt, wat best practices zijn of hoe je campagnes opzet. Kortom, ik wist waarin ik verder wilde, maar miste nog die praktijkervaring om de arbeidsmarkt vol zelfvertrouwen te betreden.

In mijn zoektocht naar een extra studie ontdekte ik het duaal traject van het postgraduaat digitale marketing en communicatie. En ik was meteen verkocht. Dankzij duaal digitaal kon ik tegelijkertijd leren en doen. Ik kreeg lessen van echte vakexperten en kon de dag erna al hun tips & tricks toepassen op de werkvloer. 
Op 1 jaar tijd heb ik enorm veel bijgeleerd. Websites bouwen, social campagnes opzetten, adverteren in Google en nog zoveel meer. Dit traject was echt wat ik nodig had en voel me helemaal klaar om te beginnen werken. Laat die digitale uitdagingen maar komen! Bedankt EHSAL Management School!

Eline De Haas, postgraduaat Digitale marketing en communicatie – werkplekleren 2019-2020