fbpx Digital business transformation | EHSAL Management School

Digital business transformation

Waarom dit programma volgen?

De digitalisering verandert de wereld voor onze ogen. En het gaat razendsnel. Digitaal is een nutsvoorziening geworden en sluipt overal ons leven binnen. Het brengt nieuwe ecosystemen voort: de deeleconomie, onlinediensten en het ‘Internet of Things’. De opportuniteiten en de ruimte om te innoveren zijn eindeloos, maar  vormen tegelijk een bedreiging voor onze bedrijfsmodellen. En de concurrentie speelt wereldwijd, ongelimiteerd en op elk moment van de dag.  Bedrijven moeten hun strategie aanpassen, hun structuren omgooien, hun processen wijzigen en hun cultuur transformeren met de focus op de klantenbeleving- en gemak. Want B2B en B2C worden H2H en de blockchain technologie en artificiële intelligentie bieden ongebreidelde mogelijkheden. Een uitdaging voor alle ondernemers, zeker voor de KMO, diensten en vrije beroepen.

In deze opleiding zoomen we in op de uitdagingen en opportuniteiten van de digitale disruptie, bieden we een overzicht van inspirerende technologieën en reiken we handvaten aan voor de transformatie van onze bedrijfsmodellen en –processen en van onze organisatiecultuur.
 

Doelgroep

De opleiding richt zich tot professionals met enkele jaren werkervaring die met hun organisatie een digitale inhaalbeweging willen maken en de digitale transformatie willen omzetten in ondernemingskansen. Kortom voor ondernemers, bedrijfsleiders, (senior) managers, sales- en marketing- en logistieke verantwoordelijken,  kader- en directieleden, bestuurders, consultants e.d.m. die willen bijdragen aan het bedrijf van morgen.

Om hun rol als ‘change agents’ binnen hun organisatie voor te bereiden én waar te kunnen maken wordt vereist dat minstens 2 personen per organisatie deelnemen aan deze opleiding.