fbpx Bedrijfsprojecten | EHSAL Management School

Bedrijfsprojecten

Heeft u een project dat wat lager in uw prioriteiten staat, maar toch zou moeten gelanceerd worden? Of bent u op zoek naar nieuwe invalshoeken of inzichten voor uw bedrijf? Dan kan een bedrijfsproject bij EHSAL Management School (EMS) de oplossing bieden. We zijn op zoek naar boeiende onderwerpen voor groepswerken bij volgende postgraduaten: Business management en Vermogensbeheer
De studenten gaan in groep gedurende een aantal maanden aan de slag met uw opdracht. Ze analyseren grondig uw specifieke noden en behoeften, verdiepen zich in de materie en komen met een concreet voorstel op maat van uw bedrijf.
Heeft u interesse? Stel u kandidaat!

Dien een projectvoorstel in

Wat vragen wij u?

U bent de opdrachtgever van het project. U geeft een korte en realistische briefing over uw project op de campus te Brussel. Tussen de briefing en eindpresentatie kunnen de studenten bij u terecht met eventuele vragen. Tot slot bent u aanwezig en adviserend jurylid bij de eindpresentatie. Een eventuele vergoeding voor projectgebonden kosten zoals telefoon, kopies, verplaatsing, ... wordt vooraf door u en met de studenten afgesproken.

What's in it for you?

Uw return is een uitgeschreven rapport én presentatie met concrete aanbevelingen. Gemotiveerde studenten werken intensief aan uw opdracht, waarbij ze verrassend en inspirerend uit de hoek komen. Hoe concreter uw input, hoe nuttiger de inspiratie. 
Enkele referenties:
In het verleden werkten we al samen met o.a. L’Oreal, Bol.com, KBC, Mylène, Syntra, AXA Belgium, Duval Union, VDAB, Aveve, AG Insurance, BBDO, Nestlé,…

Wat zijn de mogelijkheden?

U kan een projectvoorstel indienen binnen onderstaande thema's:

Business management


Vermogensbeheer 

 

Wat moet u doen?

Denkt u aan een bepaalde opdracht? Stel uw onderneming kandidaat voor dit project en vul online de infofiche Projectvoorstel in bij voorkeur uiterlijk 30 augustus. Wij screenen de ingevulde infofiches en laten u in september weten of uw projectvoorstel kan uitgewerkt worden binnen één van onze postgraduaten.

Meer info?

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Hugo Couck, 02/210 12 42 of via hugo.couck@emsbrussel.be

  Projectvoorstel indienen