fbpx Alumni - Komende activiteiten | EHSAL Management School

Alumni - Komende activiteiten

Als oud-student of oud-deelnemer van de EHSAL Management School maak je automatisch deel uit van de EMS-alumni. Dit houdt in dat je op regelmatige tijdstippen een nieuwsbrief ontvangt en jaarlijks een overzicht van de toekomstige EMS-alumniactiviteiten.

Al sinds 2001 helpt Karl Gilis met zijn agency AGConsult bedrijven als Carglass, Nespresso en Coolblue om online te groeien. Na die 20 jaar van successen én tegenslagen heeft hij het antwoord op de vraag: hoe zorg je ervoor dat je bedrijf jaar na jaar blijft groeien en succesvol blijft? En hij deelt het met ons op maandag 20 juni 2022 van 19u tot 20u op het eerstvolgende alumni-event op campus Brussel Odisee/KU Leuven, Stormstraat 2, 1000 Brussel.

Karl Gilis staat als enige Belg in de PPC Hero’s-lijst van meest invloedrijke Conversie Optimalisatie Experts ter wereld. Hij is een gevierd keynote spreker op internationale conferenties (reeds in 23 landen op 3 continenten) en staat bekend als UX Comedian. Wat betekent dat je je keihard zult amuseren, maar tegelijk ook heel wat zult bijleren. 
 “I never saw anything similar to this. All attendees gave Karl a 5 star rating. My deep respect for that performance. I think it was the best I’ve ever seen”
André Morys, CEO Webarts & Organisator Growth Marketing Summit in Frankfurt
Schrijf dus dadelijk in voor dit alumni-event met een internationaal gerenommeerde gastspreker! 
Deelname is gratis. Maar wie inschreef en niet komt opdagen ontvangt wél een “no-show”-factuur van 50 euro.